Behandling

Behandling

Akupunktur benyttes til å behandle sykdommer, lidelser og plager eller for å styrke helsen. Et klart flertall oppgir at de opplever bedret helsetilstand etter akupunkturbehandling.

Belastningslidelser i rygg, skuldre og nakke er de vanligste plagene folk søker hjelp hos akupunktør for. Også luftveisproblemer, fordøyelsesplager, allergi, hodepine, stress, bihulebetennelse, søvnproblemer, psykiske plager, kvinneplager som menstruasjonssmerter og hetetokter er vanlig å oppsøke akupunktør for. Fertilitetsproblemer er et område hvor akupunktur benyttes.

Mange opplever at akupunktur som fødselsforberedende behandling har god effekt. Forskning viser at fødselstiden reduseres når akupunktur har vært benyttet før fødsel. Det er nedfelt i retningslinjer for svangerskapsomsorgen at ved svangerskapskvalme skal akupunktur prøves før medisinering.

Homeopater oppsøkes av pasienter i alle aldre, og de kommer med en rekke forskjellige sykdommer og lidelser, både akutte og kroniske. Eksempelvis kan nevnes øre,- nese,- og halsbetennelser, allergi, astma, hodepine, søvnproblemer, fordøyelsesplager, klimakteriebesvær, PMS og urinveisinfeksjoner. I tillegg ser man en rekke diffuse plager der mangel på diagnose og medisinske funn gjør at pasienter søker alternativ behandling

Ellers kan jeg vise til Akupunkturforeningens og Norske homeopaters Landsforbunds egne hjemmesider hvor dere finner link til nyeste forskning på akupunktur og homeopati. Linker finner du her: akupunktur.no

Kontakt meg

For timebestilling eller spørsmål treffer du meg på:

Heistad Fysioterapi og Trening AS (Heistad Helsehus)
Gamle Breviksvei 110
3940 Porsgrunn

Tlf: 908 63 787
akg@grenlandakupunkturoghelse.no

Eller du kan fylle ut
Tusen takk! Din beskjed er sendt og jeg vil ta kontakt med deg så snart jeg kan.
Oj oj, noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen eller kontakt meg på telefon eller epost istedet.

Kontakt meg

For timebestilling eller spørsmål treffer du meg på:

Heistad Helsehus
Gamle Breviksvei 110
3940 Porsgrunn

Tlf: 908 63 787
akg@grenlandakupunkturoghelse.no

Eller du kan fylle ut
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Copyright 2020: Grenland Akupunktur og Helse
Utviklet av: Annec Design