Personvernerklæring

Personvernerklæring

Sist oppdatert:24.06.20

Grenland Akupunktur og Helse  driver nettstedet www.grenlandakupunkturoghelse.no.

Denne siden informerer deg om våre retningslinjer angående innsamling, bruk og utlevering av personlig informasjon når du bruker tjenesten vår.

Vi vil ikke bruke eller dele informasjonen din med noen, bortsett fra som beskrevet i denne personvernerklæringen.

Vi bruker din personlige informasjon for å levere og forbedre tjenesten. Ved å bruke tjenesten, samtykker du til innsamling og bruk av informasjon i samsvar med denne policyen.

Informasjonsinnsamling og bruk

Når du bruker tjenesten vår, kan vi be deg om å gi oss personlig identifiserbar informasjon som kan brukes til å kontakte deg eller identifisere deg. Personlig identifiserbar informasjon ("Personlig informasjon") kan omfatte, men er ikke begrenset til:

  • Navn
  • Epostadresse
  • Telefonnummer
  • Adresse

Logg Data


Vi samler inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker tjenesten vår ("Loggdata"). Disse loggdataene kan inneholde informasjon som datamaskinens IP-adresse (nettprotokoll), nettlesertype, nettleserversjon, sidene til tjenesten du besøker, klokkeslettet og datoen for besøket,tidsbruken på disse sidene og annet statistikk.

Cookies

Informasjonskapsler er filer med liten mengde data, som kan inneholde en anonym, unik identifikator. Informasjonskapsler sendes til nettleseren din fra et nettsted og lagres på datamaskinens harddisk.

Vi bruker "informasjonskapsler" for å samle informasjon. Du kan instruere nettleseren din om å nekte alle informasjonskapsler eller å indikere når en cookie blir sendt. Imidlertid, hvis du ikke godtar informasjonskapsler, kan det hende at du ikke kan bruke noen deler av tjenesten vår.

Tjenestetilbydere

Vi kan ansette tredjepartsbedrifter og enkeltpersoner for å tilrettelegge for vår tjeneste, for å tilby tjenesten på våre vegne, for å utføre tjenesterelaterte tjenester eller for å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.

Disse tredjepartene har tilgang til din personlige informasjon bare for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å røpe eller bruke den til noe annet formål.

Sikkerhet

Sikkerheten til din personlige informasjon er viktig for oss, men husk at ingen metode for overføring over Internett eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte din personlige informasjon, kan vi ikke garantere dets absolutte sikkerhet.

Koblinger til andre nettsteder

Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en kobling fra en tredjepart, blir du ledet til den tredjeparts nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å gjennomgå personvernreglene for alle nettsteder du besøker.

Vi har ingen kontroll over og påtar oss intet ansvar for innhold, personvernpolitikk eller praksis på tredjeparts nettsted ereller tjenester.

Barnas personvern

Tjenesten vår adresserer ikke personer under 18 år ("Barn").

Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra barn under 18 år. Hvis du er foreldre eller foresatte og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personlig informasjon, vennligst kontakt oss. Hvis vi oppdager at et barn under 18 år har gitt oss personlig informasjon, vil vi umiddelbart slette slik informasjon fra serverne våre.

Overholdelse av lover

Vi vil røpe din personlige informasjon der det kreves av lov eller stevning.

Endringer i denne personvernregelen

Vi kan oppdatere personvernreglene våre fra tid til annen. Vi vil varsle deg om endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden.

Du blir bedt om å gjennomgå denne personvernpolitikken med jevne mellomrom for endringer. Endringer i denne personvernerklæringen er effektive når de legges ut på denne siden.

Kontakt oss


Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss.

Kontakt meg

For timebestilling eller spørsmål treffer du meg på:

Heistad Fysioterapi og Trening AS (Heistad Helsehus)
Gamle Breviksvei 110
3940 Porsgrunn

Tlf: 908 63 787
akg@grenlandakupunkturoghelse.no

Eller du kan fylle ut
Tusen takk! Din beskjed er sendt og jeg vil ta kontakt med deg så snart jeg kan.
Oj oj, noe gikk galt. Din beskjed er ikke sendt.
Forsøk igjen eller kontakt meg på telefon eller epost istedet.

Kontakt meg

For timebestilling eller spørsmål treffer du meg på:

Heistad Helsehus
Gamle Breviksvei 110
3940 Porsgrunn

Tlf: 908 63 787
akg@grenlandakupunkturoghelse.no

Eller du kan fylle ut
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Copyright 2020: Grenland Akupunktur og Helse
Utviklet av: Annec Design